Smartlog v3 » Majsen » Bedsteforældre er vigtige
Opret egen blog | Næste blog »

Majsen

Når alt andet er sagt

Bedsteforældre er vigtige

14. May 2009 20:31, Majs

I nogle familier kan bedsteforældre være den vigtigste kilde til støtte til rådighed for forældrene. Forældre, børn og andre pårørende vender sig mod jer for støtte og opmuntring.

Som bedsteforælder er det bare at være der for barnet en stor kilde til hjælp. Men du skal være opmærksom på, hvilken form for støtte du tilbyder, og hvor meget du involverer dig.

Lytte og støtte
Som bedsteforælder kan du føle et stærkt behov for at tage dig af barnet og nogle gange er det svært at vide, hvornår man skal holde sig tilbage. Vær ikke bange for at tilbyde støtte, men det kan hjælpe at lytte til forældrene og spørger dem, hvad de har brug for.

Du kan også have forskellige meninger om, hvordan du viser omsorg for barnet. Husk opdragelse er forældrenes rolle og du må som bedsteforælder respektere, de regler som forældrene sætter.

Kommentarer

  1. Tøger Torkel
    14. May 2009 20:37
    1

    Hej! Godt indlæg! Er ganske enig i din holdning, men jeg synes du mangler forældrenes ansvar over for bedsteforældrene. Det er vigtigt ikke at belaste dem for meget, og tage det for givet at de passer barnet fredag aften.

    Vh Tøger Torkel