Smartlog v3 » Majsen » Min had/ kærlighed forhold til amning
Opret egen blog | Næste blog »

Majsen

Når alt andet er sagt

Min had/ kærlighed forhold til amning

2. Apr 2013 21:01, Majs

Ahhh amning ....

Naturens perfekt fødevarer.

Det naturlige og lette (i teorien) måde at fodre din baby.

Ingen flasker til rengøring og restauranten er altid åben.

Mmmmmm .... jeg ønsker. Jeg ønsker kun det var så let. Min rejse med amning var ikke let med Thaddeus (og faktisk ikke længe) og ærligt? Jeg er ikke sikker på, hvor jeg sidder lige nu i forhold til denne rejse med Liviana.

Her er lidt baggrund info for dig. Livi blev født via c-sektion på en tirsdag, torsdag min mælk var i. Men ved den tid, vi forlod hospitalet fredag ​​hun var nede 10% af kropsvægten, havde ikke lavet lort i to dage, og var begyndt at få gulsot. Vi tilbage med et løfte om at tilbyde hende pumpet mælk i en flaske for at sikre, at hun ville tage nok til at overbygning og en læge appt. med hendes pedi på mandag. Jeg pumpede, hun spiste, hun lavet lort... alle var ret i verden. Næsten ....

Ser du, hun aldrig låst godt. Hun har en meget lavvandet lås og har tendens til at ville forlade hendes tunge på taget af hendes mund, når hun låse, der skaber problemer for hende (og for mine stakkels bryster). Vi oplevede FG et par gange på hospitalet, og jeg fik at vide flere gange * I * gjorde alting rigtigt, hun var bare ikke helt der endnu. Vi prøvede og prøvede og prøvede at låsen og amme hele weekenden, da jeg var hjemme. Hun var ved at blive mere gul og jeg var bekymret, så jeg begyndte at tilbyde hende mere pumpet mælk. Hun spiste som en mester. Kom mandag, pedi (ikke vores regelmæssige ... han var på vaca) siger hun ser lidt gulsot, men hun syntes ok. Hun havde fået lidt siden vores udledning på hospitalet, men var ikke i fødselsvægt (hun var kun 6 dage gammel). Pedi siges at komme tilbage til en måned.

Efter lidt succes de næste par dage jeg holdt brystpumpe til at øge udbuddet og fodring denne lille dame. Hver 5. gang jeg ville forsøge at hun ville hægte sig på og sygeplejerske godt .... ja, hun fik mælk, men boy oh boy var, at låsen lukket ... det var tydeligt, hver gang hun slap min stakkels bryst.

Torsdag gik jeg tilbage for at se FG. Det var desværre ikke den samme, jeg havde set på hospitalet, men hendes partner. Hendes løsning for hendes stakkels låsen? En suttebrik. Jeg var ikke sikker på om dette som jeg havde læst om dem, og hvordan de skal ikke rigtig bruges, men jeg var også desperat. Sikker nok, hun låste og spiste. Men med skjoldet hun vil kun sutte på min brystvorte i stedet for at få en god fuld munden fuld (Åh, du stakkels mænd, der klæber omkring denne blog for foræring ... Jeg er sikker på du elsker det). Denne nye FG hævder hun ikke bekymret .... jeg er. Så i stedet for at undervise sine dårlige vaner, pumpe jeg.

Hurtigt frem til denne sidste mandag. Hendes 4 ugers tjekop. Hendes vægt? Kun 8 lbs. 8 ounce .... bare to ounce over hendes fødselsvægt. Tal om at føle sig som en fiasko. Efter at have drøftet det hele amning / pumpning situation, spurgte sygeplejersken hvad flasken vi havde brug så vi viste hende. Hun gik til Grib en af ​​disse engangs brystvorter og en flaske at hælde modermælk i og gav den til Liv, mens timing hende. Hun spiste en ounce i fire minutter. Sig hvad?! Vi bemærkede, at hun var begyndt at falde i søvn, mens man spiser og nogle gange kunne ikke engang få hende til at tage en ounce i en time. Til vores kredit, gjorde vi spekulerer om flaskerne, så vi havde skiftet fra hospital NUK brystvorter til Thad gamle flasker, og hun havde gjort bedre for omkring uge, så hun begyndte at sove og tage for evigt at spise igen. Tilsyneladende Nuk brystvorte var at gøre det svært for hende at få mælken ud af flasken, og hun var ikke spiser nok. Ugh.

Vores pedi er stor og sendte os over at se en anden FG på mandag, hun så sin låsen og bemærket, at det er lavvandet og gav mig nogle tips til at få hende på (og selvfølgelig hun bare viser højre off mens der ... lol, stinker). Men jeg kan stadig ikke få hende til at vende hendes flaske læbe ud, så i det væsentlige hendes låsen stadig er ikke stor og LC ikke har en masse råd til, hvordan man vende det ud, når hun er på brystet. (Så hvis nogen har ideer lad mig det vide!) Oh .... og jeg har trøske .... ikke underligt mine brystvorter ondt så forbandet dårligt! Jeg siger dig, at salve de giver dig er en livredder! Så jeg er i bedring, vi stadig arbejder på sin lås, og som i dag .... hun er op til 9 pund. Go girl go!

Og nu? Jeg er bare ikke sikker på, hvor jeg er på med hele denne amning ting. Må ikke få mig forkert. Jeg ønsker at sygeplejerske hende. Jeg er jaloux på kvinder, der kan amme så let. Jeg elsker ikke at pumpe, men nyder den smule frihed det giver mulighed for. Lige nu er vi stadig gør et mix. Jeg pumpning og hun får flasker (med disse dumme små engangs brystvorter fra hospitalet / klinikken, der ikke går til sidst -! Giv mig dine flasker REC'er for bryst og flaske babyer), og vi sygeplejerske, når vi kan. Jeg er nødt til at gå tilbage for at arbejde for lidt over en måned, før jeg tager afsted til sommerferien, så hun bliver nødt til at tage en flaske alligevel og jeg bliver nødt til at pumpe på arbejdspladsen. Jeg er bare blandet. Jeg er glad for, at hun stadig får modermælk, men jeg er ked af, at jeg ikke har været i stand til sygeplejerske hende, som jeg forestillede. Jeg ønsker at BF under resten af ​​min orlov, men føle sig temmelig besejret om det. Virkelig? Jeg har ingen idé om, hvordan at afslutte denne. Jeg gætter vi vil se, hvor tingene går herfra. Jeg håber at arbejde på hendes låsen, pumpe, mens jeg går tilbage til arbejde, og jeg vil gerne holde hende udelukkende på modermælk, men jeg er ikke sætte konkrete mål på dette punkt .... bare med flyde, hvis du vil. ;)

Relaterede