Smartlog v3 » Majsen » Når far er væk, leger musene ude ...... Håndtering af liv med en rejsende mand
Opret egen blog | Næste blog »

Majsen

Når alt andet er sagt

Når far er væk, leger musene ude ...... Håndtering af liv med en rejsende mand

4. Apr 2013 11:37, Majs

Min mand har haft til at rejse et par gange om måneden, siden han begyndte at arbejde i hotel business 17 år siden. Jeg må indrømme, jeg ikke bruger til at håndtere det nær så godt, som jeg gør nu (ikke at jeg virkelig klare det meget godt nu enten:) Men Gud har givet mig nåde, og det er lettere med ældre i huset til hjælpe. Min mand har haft til at rejse en smule mere sidst, og jeg har også en god mange venner, hvis mænd har måttet rejse for at arbejde en masse siden sidst så godt. Det fik mig til at tænke over nogle ting, som har hjulpet mig og mit ægteskab gennem dage og nætter en omrejsende mand. Jeg tror, at rejse virkelig kan vraget ravage på et ægteskab og er noget fjenden bruger til at ødelægge gudelige ægteskaber. Det er kun ved Guds nåde og med ham som centrum for et ægteskab, at nogen af os kan blive gift på denne dag og alder. Vi bør også bede om gode solide jobs til vores ægtemænd, der ikke kræver for meget rejser, samt gøre vores hjem, således at vores ægtemænd ikke ønsker at rejse ;)

 

Nå men, her er nogle ting, der har hjulpet os gennem årene, når det kommer arbejdsrelaterede rejser:

 

1. Prøv altid, så meget som muligt, for at få din mand forlade på en god note. Prøv at reparere eventuelle stridigheder og bestemt ikke starte et argument lige før han forlader. Har ham forlade med et smil på dit ansigt og en god lang knus og kys.

 

2. Lad ham noterer i sin taske eller kuffert. Dette hjælper forbinde ham til dig og hjem. Min mand er så godt om at forlade børnene og mig noterer rundt i huset, før han forlader også.

 

3. Jeg roterer børn sover i sengen med mig, når han er væk. Det er noget for dem at se frem til, og jeg har en kørende liste af hvis tur det er til at sove med mor. De har alle har gjort dette, indtil de var omkring 14, på hvilket tidspunkt de ud dyrke det: (

 

4. Mange gange har vi gøre aftenen slags særlig når min mand er væk (ikke at vi fejrer eller noget, det bare hjælper aften ikke synes så trist og ensom.) Vi vil gøre cookies, måske endda se en film og nogle gange pluk -up takeout til middag.

 

5. Min mand og jeg sørge for, at vi taler i telefon mindst en gang om dagen, når han er ude af byen. Dette er normalt i aften lige før sengetid. Jeg tror, det er virkelig godt for os begge. Vi også tekst hinanden mere end normalt i løbet af dagen.

 

6. Vi planlægger en dato nat for weekenden, efter at han har været væk. Jeg ved, det er nogle gange svært, når han har været væk fra børnene også i løbet af ugen. Men virkelig, dit ægteskab er det vigtigste og børnene har brug for at se mor og far ønsker at tilbringe tid alene sammen. Det gør dem føle sig tryg og vide, at de er i et hjem med en kærlig, sund ægteskab.

 

7. Sørg for at vide på forhånd, hvornår din mand bliver nødt til at være væk. Dette har hjulpet mig forberede min uger og bare mentalt forberede. Min mand er normalt temmelig god om at lade mig vide, og nogle gange er jeg ikke for god til at skrive det ned. Jeg forsøger at få det bedre.

 

Nå, det er alt jeg kunne tænke på i øjeblikket. Men husk, hvis du mødre har andre tips, kime i!

Relaterede