Smartlog v3 » Majsen » Perspektiv af formålet
Opret egen blog | Næste blog »

Majsen

Når alt andet er sagt

Perspektiv af formålet

3. Apr 2013 19:22, Majs

Standsning at sætte tingene i perspektiv kan gøre en stor forskel. Når du arbejder ved at komme til kernen af, hvad dit liv handler om, du begynder at forstå, at de fleste af disse eksterne ting, du ser da fornødenheder ikke er egentlig nødvendigheder på alle. Hver af dem er blot en måde, en måde ud af mange, til at udtrykke en dybere formål. Selv hvis du ikke har dit job, selvom du ikke kunne råd til din nuværende livsstil, vil du stadig være dig. Du ville stadig have den samme kørsel formål, og du vil helt sikkert kunne finde en anden måde at udtrykke det.

Hvis du er i lufthavnen venter på at rejse til en anden by, og du går glip af dit fly, vil der være en anden flyvning til sidst tage dig, hvor du vil hen. Du kan have til at opleve lidt besvær, kan du nødt til at vente til næste dag, kan du nødt til at købe en anden billet, men du har ikke for evigt mistet chancen for at komme derhen, hvor du vil hen. Det er vigtigt at huske, at flyvningen ikke er destinationen. Hvis du går glip af flyvningen, du har ikke tabt destinationen. Der er en anden måde at komme dertil. Selv om lufthavnen er lukket på grund af dårligt vejr, kan du leje en bil og køre til hvor du vil hen. Ligeledes er dit job ikke uigenkaldeligt bundet til dit formål i livet. Det kan være en god måde at udtrykke dette formål, men det er ikke den eneste måde.

Hvis du føler, at du arbejder på dit job, fordi du er nødt til at gøre det, fordi du eller anden måde er tvunget af skæbnen til at blive sled på denne særlige aktivitet, kan det arbejde imod dig, uanset hvad der sker. Med sådan en negativ holdning, du når du arbejder på jobbet det ilde op, og hvis du skulle miste det job, du ville være i fare for at blive helt tabt.

På den anden side, når du ser dit job som noget, du har valgt at gøre, og forstå, hvordan du selv har tilsluttet valget til de ting, der er virkelig vigtigt for dig, det frigør dig fra vrede. Det er også frigør dig fra den følelse af afhængighed.

Formålet med dit liv afhænger ikke af de ydre ting, uanset hvad de måtte være. Det er den anden vej rundt. Du har tilsluttet til disse ydre ting netop på grund af dit formål, netop fordi du har en vis grund til at gøre det. De ydre ting er sikker på at ændre sig over tid, fordi det er deres natur. Men selv hvis du mister dem helt, har du ikke mistet dit formål. Du har ikke tabt, hvad der er virkelig vigtigt for dig. Når dag-til-dag komplekse livet er angribe dig fra alle retninger, er det vigtigt at huske på.