Smartlog v3 » Majsen » Tips til sparsommelig familie shopping
Opret egen blog | Næste blog »

Majsen

Når alt andet er sagt

Tips til sparsommelig familie shopping

3. Oct 2012 19:54, Majs

Det kan synes som en stor ekstra indsats, men shopping for en hel familie åbner faktisk en masse døre for nemme, effektive besparelser. Det er nemt at køre en kæmpe regning op, når du har at gøre med en stor gruppe af mennesker, uanset hvad det er, du betaler for. Men med en familie, er der visse ting, du kan gøre for at gøre din livsstil så sparsommelige som muligt. Når tingene kører mere effektivt og du bor mere bæredygtig, er alle glade. Her kommer et par enkle og simple strategier, der vil lære dig, hvordan du gør netop disse ting, uden egentlig at ændre alt for meget på den måde, du allerede lever dit liv.

For det første, hvis du har en stor familie og ikke køber dine dagligvarer i løs vægt, har du lige rettet din største fejltagelse. Tillykke! Køb i løs vægt er den magiske kugle til dyre ture til supermarkedet. Hvis du kan deltager i en indkøbsklub, så vil du sandsynligvis blive overrasket over de utrolige mængder af penge, du sparer, når du ikke køber din mad i løs vægt, men i stedet foretager storindkøb. Det holder længere, du får mere ud af det, og det er langt billigere. Alle vinder. En central strategi til shopping for ting som dagligvarer, er at købe dem i større mængder. Husk: jo mindre emballage, jo mindre koster det.

Gå på internettet for at spare på dit dagligvarer indkøb, og det vil blive din allerbedste ven. Det er overraskende nemt at finde måder at leve mere sparsommeligt online, fra kuponer, til salg fra fysiske steder, til utrolig billige varer, som du blot kan bestille. Internettet er en guldgrube af besparelser, og der er mere end nok måder at spare penge for dem er villige til at kigge sig omkring.

Den sande hemmelighed til sparsommelig og bæredygtig familie shopping, er imidlertid at gøre det lokalt. Hver by eller bydel har et marked, og hvis din ikke har så er der mere end sandsynligt et meget tæt ved. Hvis du bor i en større by eller i hovedstadsområdet, kan du være heldig nok til at have flere markeder at vælge imellem, og hvis dette er tilfældet, er du for alvorlig heldig. Marked er en utrolig nem måde at finde økologisk dyrkede produkter af høj kvalitet til en brøkdel af, hvad du skal betale for frugt og grønt, der er blevet afsendt fra gigantiske gårde til dit lokale supermarked.

Sparsommelig shopping er meget nemmere end det måske lyder. Uanset om du køber ind til en hel familie på seks eller bare dig, din partner, og et barn - storindkøb hjælper dig med at spare store penge. Alt du behøver at vide er, hvor du skal lede, og hvilke ressourcer der skal bruges, og du vil se, at det aldrig har været nemmere at bruge færre penge på de ting, du og din familie virkelig har brug for.

Relaterede